Hændelsen 2

" ... Paul fornemmede det svagt et sted i det fjerne. Men musikken var langt væk, og Paul var endnu længere væk. Tankerne gik deres egne veje ad snoede stier i alverdens retninger, springende fra det ene til det næste ... "

" ... Han ville ikke tro på det. Og dog ville han netop tro det. Inderlig gerne ... " 

" ... Altid er der et eller andet paphoved, som skal forstyrre en med et eller andet, fortælle en, hvad man burde gøre. Bedrevidende skrumpehjerner, der tror, de ved bedre end en selv, hvordan man har det. Skrup ad helvede til allesammen. Skide undermålere! I burde skønne mere på mig ... "

Hvad med de forstyrrelser hun udsatte ham for? Det var ikke altid bare støj. Undertiden var det ret så ubehageligt. Især den aften, hvor Paul havde siddet og læst, da hun havde sin kæreste på besøg. De lyde, der var trængt gennem væggen! Det lød fuldstændig som om, nogen mishandlede en pattegris. Paul var blevet skræmt og utilpas.

It's time the tale were told

Of how you took a child and you made him old

Paul fornemmede det svagt et sted i det fjerne. Men musikken var langt væk, og Paul var endnu længere væk. Tankerne gik deres egne veje ad snoede stier i alverdens retninger, springende fra det ene til det næste.

Det havde lige passet, at da Paul lidt senere skulle på toilettet, stod kæresten derude og var ved at vaske sin pik i håndvasken. Åbenbart havde han glemt at låse døren. Så stod han der. Hans røv, dens form, måden den gik over i benene på. Manden var jo simpelthen deform. Paul havde følt et kvalmende ubehag. Det så helt forkert ud. Han fik det stadig lidt dårligt bare ved at tænke tilbage på det.

... Og så dét, der måtte være sket! At den misdannede krop havde ligget derinde og pumpet ovenpå den lille, liderlige so, så hun hylede og gryntede af fryd. Kors hvor var det ækelt.

... sig, at jeg skal være taknemmelig over at blive straffet! ...

(N.B. - Ikke helt ordret gengivet efter teksten.)

N.B. Se kategorien/rubrikken "Symbol/centimeter" får at få teksten på skrift.

" ... De voksne kunne vist heller ikke rigtig se noget i bakspejlet. Eller høre for motorlarmen, hvad Valborg fortalte. I hvert fald var der ingen, der sagde noget.

Heller ikke, da Birgers pik begyndte at blive stiv ... "

Links

Se også:

Seneste kommentarer

04.09 | 07:12

Tak skal du have!

04.09 | 05:19

Tror jeg må læse Den lille Prins igen!
Ville lige lure, men måtte læse den alle! Rigtig fin samling Carl!

Del siden